Pieter Konijn – Mijn eerste boekjes

Afbeelding van 'Pieter Konijn - Mijn eerste boekjes' van Beatrix Potter. Het is onze nostalgische boekentip voor je baby.
Afbeelding van ‘Pieter Konijn – Mijn eerste boekjes’ van Beatrix Potter. Dit kleine bibliotheekje voor je baby is onze nostalgische boekentip voor je baby.

Van het bekende konijn met het blauwe jasje is een mini-bibliotheek verschenen. Vier stevige kartonboekjes vol kleuren, dieren, cijfers en tegenstellingen voor de allerkleinsten bij elkaar! Ontdek, leer en speel met de nostalgische illustraties van Beatrix Potter.

Knus voor de hele familie

Vier stevige kartonboekjes vol kleuren, dieren, cijfers en tegenstellingen bij elkaar in een mooi foedraal! Voor je baby handzaam om lekker mee te spelen, voor een ouder kindje een speelse aanmoediging om de wereld om zich heen te ontdekken. En bij opa en oma is Pieter Konijn vast geen onbekende: al met al een schattige mini-bibliotheek voor de hele familie.

Opbeurkonijntje

Pieter Konijn ontstond toen Beatrix Potter in 1893 een brief schreef naar een ziek jongetje, ze wilde hem opbeuren met een tekening en een verhaal. Ze vernoemde het kleine konijn met het blauwe jasje naar haar huisdier dat ze als kind had, Peter Piper. In 1902 verscheen het eerste verhalenboek. De knusse en nostalgische illustraties maken het nog even geliefd als 120 jaar geleden.

Voor baby’s vanaf 3 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Dokter, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

  • Baby kijk!
    Penny Worms

  • Baby ziet bloemen!
    Hervé Tullet

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!