Sneeuwpop, waar ben je?

Onze kersttip voor je baby: ’Sneeuwpop, waar ben je?' van Ingela P. Arrhenius.
Het zoekboekje ’Sneeuwpop, waar ben je?’ door Ingela P. Arrhenius is BoekStarts Keuze voor je Baby van de maand December.

In dit leuke kartonboekje ga je samen met je kleintje een aandoenlijke sneeuwpop zoeken en naar allerlei andere gezellig dingen! Vind jij ze allemaal?

Verrassing en plezier

Het mooie rode boekje met de gouden letters ziet er al heel uitnodigend uit. Het brengt jullie helemaal in de kerstsfeer! Bij het openslaan valt direct een grote, gele kerstklok op tegen een groene achtergrond. Het is een zachte vilten flap waarachter een kerstengel verstopt zit. Je kleintje kan meteen zelf de flap optillen of eerst raden wat erachter zal zitten; de engelenvoetjes piepen eronder uit. Zo biedt elke bladzijde verrassing en plezier. Zeker ook de laatste pagina: daar is het zoeken naar baby zelf… kijk maar in het spiegeltje!

Babyhandjes bestendig

De uitvoering van het boekje in lekker sprekende kleuren en met royale, babyhandjes bestendige flappen van vilt, mag wel het handelsmerk van de maker genoemd worden: Ingela P. Arrhenius. Zij maakte er al veel, rond allerlei aansprekende onderwerpen die bij baby’s passen. Allemaal even sterk in hun eenvoud. Haar boekjes Beestje, waar ben je? was BoekStart Babyboekje van het jaar 2018.

Voor baby’s vanaf ca. 12 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Dokter, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

  • Beestje, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!