Stapje voor stapje

Boekomslag van het babyboekje ‘Stapje voor stapje’ van Guido van Genechten. Het is onze boekentip voor je baby van maart 2021.

Welkom op de wereld lief kleintje! Wat is het bijzonder om dat als ouder mee te maken: de eerste lach, het eerste woord, de eerste stapjes. Dat laatste is waar dit boek over gaat.

Samen lopen én kijken

De pinguïn leert lopen, vallen en weer opstaan. Door de schattige pinguïn is vallen meteen een stuk minder erg. En ook al lukt dat lopen nog niet zo, door de contrastrijke prenten kijkt je pasgeboren baby ook graag naar dit boek.

Fijn geboortecadeau

Stapje voor stapje is een fijn geboortecadeau dat goed te delen is met een ouder broertje of zusje. Guido van Genechten maakte al tientallen boeken die perfect aansluiten op de leefwereld van peuters en kleuters. Zijn prentenboeken verschenen in meer dan dertig landen.

Voor kinderen van negen maanden tot twee jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Hey baby, kijk!
    Laura van Bouchout & Eva Mouton

  • Mijn tuin
    Marion Billet

  • Baby ziet bloemen!
    Hervé Tullet

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!