Baby’s: Boris Beer is niet moe – 6 mnd+

Heeft jouw kleintje wel eens moeite om in slaap te vallen? Dan is dit speciale boekje uit de reeks ‘BabyZen’ perfect. Het rustige verhaaltje biedt een prima houvast voor het dagelijkse slaapritueel!

Boris Beer is niet moe
‘Boris Beer is niet moe’ is de BoekStart boekentip voor je baby.

Als Mama Beer komt kijken…

Als Mama Beer komt kijken, zit Boris Beer nog rechtop in bed. Hij wil nog niet slapen! Ze knipt het licht aan, geeft hem een aai en zingt zijn lievelingsliedje. Gááp! Ook Papa Beer geeft nog een zoentje en de kleine beer dommelt zachtjes weg.

Door de rustige tekeningen en schattige figuurtjes zit dit boekje vol babyzen!

‘Boris Beer is niet moe’ biedt een prettig houvast voor kleintjes die moeite hebben om in slaap te komen. Door de rustige tekeningen en schattige figuurtjes zit dit boekje vol babyzen! Voor slapeloze beertjes van 6 maanden en ouder.

Perfect voor slapeloze kleintjes

Misschien zijn de tekeningen niet allemaal even mooi. Maar wat dit boekje uit de nieuwe reeks ‘BabyZen’ bijzonder maakt, is dat het véél meer is dan alleen een ‘naar-bed-gaan’-verhaaltje. Dit boekje geeft ouders goed inzicht waarom hun baby niet wil slapen, niet in het minst door de nuttige tips van een slaapdeskundige die in de kantlijn zijn opgenomen.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Zo moe en toch klaarwakker
    Susanne Strasser

  • En de maan lachte
    Petr Horacek

  • Raad eens hoeveel ik van je hou
    Sam McBratney / ill. Anita Jeram

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!