Baby’s eerste zachte boekje

In dit knisper-voelboekje reist je baby met een pandabeertje door de ruimte. Hij vliegt in een raket, wandelt door een bloemenveld en later door een bomenbos.

‘Baby’s eerste zachte boekje’ is de BoekStart boekentip voor je baby.

Een pandabeertje reist door de ruimte…

… en komt door verschillende landschappen in lekker felle kleurtjes. Er is veel te zien! Appels en bloemen en ook andere dieren. Ze hebben allemaal lachende gezichtjes, daar word je vanzelf vrolijk van. Fijn ontdekken en knisperen met dit stevige voelboekje van stof.

Voor kleine ontdekkers

Het boekje heeft sprekende kleuren en vrolijke patronen. Elke twee bladzijden hebben een ander kleurenpalet: felroze en dieprood, helder blauwe en paarstinten, fris groen en zonnig geel en tenslotte contrasterend wit en zwart. Dit trekt de aandacht van al heel jonge baby’s en houdt die ook vast. Daar draagt ook het knisper-element in het midden van het boekje bij, zo kan je baby fijn friemelen en ontdekken. Voor baby’s vanaf ca. 6 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!