Badboekje Wie speelt er in het water?

Wie speelt er in het water?
Wie speelt er in het water?

Met dit boekje wordt in bad gaan met je kleintje een magische ervaring. Het verandert namelijk van kleur in het water! Het werd gemaakt met veel kennis van zaken en zit in een fraaie cadeauverpakking. Vanaf ca. 6 maanden!

Toverkleuren

Plens wat water over de pagina’s en de zwart-wit illustraties vullen zich met sprankelende kleuren. Op elke dikke, plastic pagina staat een waterdier. Moeder otter houdt haar kleintje stevig vast, de dolfijn maakt een hoge sprong en de pinguïn spettert vrolijk om zich heen. Met dit boekje voelt je baby zich net als de dieren als een vis in het water.

Surya Sajnani ontdekte dat pasgeborenen het best van dichtbij zien en het liefst zwart-witte, eenvoudige illustraties bekijken.

Speciaal voor je baby’s ontwikkeling

Surya Sajnani verdiepte zich na de geboorte van haar zoontje in de zintuiglijke ontwikkeling van baby’s. Ze ontdekte dat pasgeborenen het best van dichtbij zien en het liefst zwart-witte, eenvoudige illustraties bekijken. Met deze kennis ontwierp ze samen met uitgeverij Wee Gallery stijlvolle boekjes – speciaal voor de allerjongste oogjes. De fraaie cadeauverpakking maakt het bovendien een uitstekend kraamcadeau.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Dikkie Dik gaat in bad
    Jet Boeke

  • Wie zwemt er in de sloot?
    Wee Gallery & Surya Sajnani

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!