Wie speelt er in het water?

Wie speelt er in het water? van Surya Sajnani was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2020.

De zwart-wit illustraties in dit magische badboekje krijgen kleur als je het boekje onder water houdt! Badtijd wordt een feest met Olifant en zijn vriendjes.

Zwart-wit wordt kleur

Het boekje zit in een schattig doosje en lijkt een gewoon badboekje op het eerste gezicht. Het bijzondere is dat het van binnen vooral zwart-witte beelden heeft. Als je die nat maakt, komen er hele mooie kleuren naar voren en die blijven een tijdje, zodat je er superleuk in bad mee kan spelen, ook als je geen baby bent. Als een baby kwijlt, of een nat papiertje krijgt in de box, gebeurt het ook, zo kunnen ze er ook na hun badje eindeloos mee spelen.

Surya Sajnani ontdekte dat pasgeborenen het best van dichtbij zien en het liefst zwart-witte, eenvoudige illustraties bekijken.

Speciaal voor je baby’s ontwikkeling

Surya Sajnani verdiepte zich na de geboorte van haar zoontje in de zintuiglijke ontwikkeling van baby’s. Ze ontdekte dat pasgeborenen het best van dichtbij zien en het liefst zwart-witte, eenvoudige illustraties bekijken. Met deze kennis ontwierp ze samen met uitgeverij Wee Gallery stijlvolle boekjes. De fraaie cadeauverpakking maakt het bovendien een uitstekend kraamcadeau.

Hilde Toolen introduceert Wie speelt er in het water?

Vanaf ca. 6 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Oogjes dicht! Welterusten
    Juliana Motzko

  • Zomer
    Sophie Pluim

  • Goedemorgen slaap zacht
    Laura van Bouchout / ill. Eva Mouton

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!