Wie speelt er in het water?

‘Wie speelt er in het water?’ van Surya Sajnani is genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2020.

De zwart-wit illustraties in dit magische badboekje krijgen kleur als je het boekje onder water houdt! Badtijd wordt een feest met Olifant en zijn vriendjes.

Surya Sajnani ontdekte dat pasgeborenen het best van dichtbij zien en het liefst zwart-witte, eenvoudige illustraties bekijken.

Speciaal voor je baby’s ontwikkeling

Surya Sajnani verdiepte zich na de geboorte van haar zoontje in de zintuiglijke ontwikkeling van baby’s. Ze ontdekte dat pasgeborenen het best van dichtbij zien en het liefst zwart-witte, eenvoudige illustraties bekijken. Met deze kennis ontwierp ze samen met uitgeverij Wee Gallery stijlvolle boekjes – speciaal voor de allerjongste oogjes. De fraaie cadeauverpakking maakt het bovendien een uitstekend kraamcadeau.

Mocht dit boekje jouw allermooiste babyboekje zijn, stem dan snel op www.babyboekjevanhetjaar.nl.

Vanaf ca. 6 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

  • Bora in het water
    Deborah van de Leijgraaf

  • Baby ziet bloemen!
    Hervé Tullet

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!