Bedtijd

Omslag 'Bedtijd' Lawrence Schimel en Elma Braslina
Het glanzende kartonboekje ‘Bedtijd’ van Lawrence Schimel en Elma Braslina is BoekStarts Keuze voor je dreumes van de maand mei!

Het kleine meisje uit dit glanzende kartonboekje heeft twee pappa’s, een teddybeer en een hele ondeugende hond…

Stoute hond

Hond Max wil nog spelen, maar het is tijd om naar bed te gaan! Tandjes poetsen en de pappa’s lezen nog een verhaaltje voor. Max grijpt zijn kans en gaat ervandoor met beer! Allemaal rennen ze achter hem aan, Max laat hun alle hoeken van de kamer zien. Daar word je moe van! Hond en pappa’s vallen in slaap, maar het meisje is nu klaarwakker van het wilde spel…

De vaart erin!

Er zit lekker veel vaart in dit boekje van glanzend karton met twee veilige afgeronde hoekjes. De stoere illustraties zitten vol actie. Daarop is goed te volgen wat er allemaal gebeurt. De gezichten met de grote ogen laten goed alle emoties zien. Ook daar kan je op inspelen bij het voorlezen aan je dreumes. Veel plezier samen!

Voor dreumesen vanaf ruim 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Nog even samen spelen
    Jörg Mühle

  • Wat gaat het kindje doen?
    Laura Knowles & Juliana Perdomo

  • Aan de slag!
    Meg Fleming & Jarvis

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!