Daar ben je (met tekeningen van Charlotte Dematons)

Boekomslag van het poëzieprentenboek 'Daar ben je' van Hans en Monique Hagen, met tekeningen van Charlotte Dematons (Querido). Het is onze boekentip voor je peuter van april 2021.
‘Daar ben je’ van Hans en Monique Hagen, met tekeningen van Charlotte Dematons (Querido) is onze boekentip voor je peuter van april 2021.

Daar ben je dan! Zo lief, zo zacht, zo klein. Een juweeltje van een boek om je hele leven bij je te houden vol knusse tekeningen en gedichten over het eerste levensjaar.

Voor elk moment

Een nieuw leven is mooi en bijzonder. Maar ondertussen worden er natuurlijk ook flink wat luiers volgepoept, er wordt gehuild en niet geslapen. Of juist heel veel. Daar ben je is er voor álle momenten. De gedichtjes zorgen voor geluk en comfort.

Een nieuwe klassieker

Een boek om je hele leven bij je te houden: net zo goed een kraamcadeau voor aanstaande (groot)ouders, als een nieuwe klassieker voor in je boekenkast. Met gedichten door Hans en Monique Hagen (Jij bent de liefste,Nooit denk ik aan niets) en sfeervolle tekeningen van Charlotte Dematons, bekend van De Gele Ballon en het vorig jaar verschenen en bejubelde Alfabet.

Voor alle leeftijden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kom mee Kees
    Loes Riphagen

  • Even lekker niks
    Ageeth de Haan

  • Zoek!
    Saskia Halfmouw

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!