Aan de slag!

Boekomslag van ‘Aan de slag’ van auteur Meg Fleming & Jarvis (Lemniscaat). Het is onze boekentip voor je dreumes van september 2021.
Boekomslag van ‘Aan de slag’ van auteur Meg Fleming & Jarvis (Lemniscaat). Het is onze boekentip voor je dreumes van oktober 2021.

Wat doe je met een graafmachine, een hijskraan en een zaag? Een huis bouwen natuurlijk. Met al het gereedschap en flink wat humor fiksen Hond en Vogeltje het zelfs in één dag.

Stap voor stap

Er moet een huis komen. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Maar Hond en Vogeltje kunnen dat wel. Stap voor stap gaan ze aan de slag. Goed gereedschap helpt natuurlijk ook, een stevig paar laarzen is net zo belangrijk als de zaag. Voor kinderen is het boeiend om mee te denken over de volgende stap? Bouwers klaar? Bouwen maar!

Voor handige handjes

Het kartonboek zit vol grappige, grafische illustraties waar veel in te ontdekken is. Lees hier meer over het creatieve duo Meg Fleming & Jarvis. De tekst staat vermakelijk op rijm, dat maakt dit ‘handige’ verhaaltje extra leuk voor kinderen en hun voorlezers. Bekijk ook onze andere bouwtip.

Voor kleintjes vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Olifantje in het bos
    Annemarie van Haeringen

  • Meneertje Snor
    Georgette

  • Aap op straat
    Leo Timmers

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!