Boer Boris, start de motor!

Boekomslag van 'Boer Boris start de motor' van auteur Ted van Lieshout, met tekeningen van Philip Hopman (Gottmer). Het is onze boekentip voor je dreumes van mei 2021.
Boekomslag van ‘Boer Boris start de motor’ van auteur Ted van Lieshout, met tekeningen van Philip Hopman (Gottmer). Het is onze boekentip voor je dreumes van mei 2021.

‘Vooruit, pas op, maak baan! Boer Boris komt eraan!’ Wat gaan we vandaag doen? Met Boer Boris en zijn vriendjes vervelen jullie je nooit. Een gezellig kartonboek vol uitklappagina’s met indrukwekkende machines. Voor kleine én grote boeren.

Indrukwekkende machines

Het is zomer en Boer Boris haalt zijn gele tractor van stal en zoeft weg. Appels plukken, de akker omploegen of sneeuwschuiven, met de goede machine is het zo gedaan. De machines zijn zo groot dat je de pagina’s moet uitklappen om ze helemaal te zien.Zijn vriendjes en de vrolijke beestenbende helpen mee. Uit de hakselaar regent het confetti, de dag vliegt zo voorbij. Start de motor, Boer Boris!

Iedereen houdt van Boer Boris

Met de sfeervolle tekeningen van Philip Hopman en het aanstekelijke rijm van Ted van Lieshout is het niet gek dat de kleine boer vaak in de prijzen valt. Boer Boris gaat naar zee was Prentenboek van het Jaar, Kerstmis met Boer Boris ontving de Sardes-Leespluim en zijn avontuur in de sneeuw werd bekroond met een Vlag en Wimpel.

Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Stapje voor stapje
    Guido van Genechten

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!