De wolf heeft honger

‘De wolf heeft honger' van Agnese Baruzzi is onze boekentip voor je dreumes van september 2020.
‘De wolf heeft honger’ van Agnese Baruzzi is onze boekentip voor je dreumes van september 2020.

Een hongerige wolf, een vogel, een eekhoorn, een kikker en een egeltje… O jee! Het grappige en spannende De wolf heeft honger van Agnese Baruzzi (uitgeverij De Vier Windstreken) is onze boekentip voor je dreumes.

Hap, slik weg!

In het flapjesboek De wolf heeft honger laat de hoofdpersoon er weinig gras over groeien: hij ziet een vogel op een heuveltje. ‘Hap, slik, weg!’ Ook de eekhoorn en de kikker en het konijntje zijn de pineut. Het zal je dreumes doen schateren. Ook is de herhaling ‘Hap, slik, weg!’ is superleuk om voor te lezen.

Steeds opnieuw

Dan eet de wolf een egeltje. En dan blijkt toch dat je niet alles zomaar moet eten, zelfs al ben je een wolf. De spanning loopt op in de wolvenbek, totdat het volledige maal levend de wereld in wordt geslingerd. De moraal zal elke vegetariër uitstekend bevallen! Het vierkanten boekje is robuust uitgevoerd in 16 pagina’s. De dieren zijn lief en kinderen zullen het steeds opnieuw willen bekijken.

‘De wolf heeft honger’ van Agnese Baruzzi is onze boekentip voor je dreumes van september 2020.

Vanaf 1 jaar.

‘Roald Dahl – Kleuren’, ‘Ik zoen je’ van Guido van Genechten, ‘De wolf heeft honger’ van Agnese Baruzzi en ‘Was ik maar…’ van Mies van Hout zijn onze boekentips van september 2020.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!