Mijn eerste boek vol patronen

Omslag van het fantasierijke kartonboekje 'Mijn eerste boek vol patronen' door Bobby & June George.
Boekomslag van het kartonboekje ‘Mijn eerste boek vol patronen’ door Bobby & June George. Het is onze boekentip van februari 2021.

Alles in de wereld bestaat uit vormen en veel van die vormen staan in dit boek. Ze veranderen in mooie patronen. Een fantasierijk kartonboek met snoepkleurtjes.

Cirkel, vierkant, zeshoek

Alles in de wereld bestaat uit vormen. En veel van die vormen staan in dit boek. Eerst zie je een los element (zoals een vierkant) en dan het patroon (blokjes). Op de volgende pagina zie je waar je het patroon vindt in de wereld om je heen.

Anders leren kijken

De illustraties zijn fantasievol en hebben snoepkleurtjes. Jullie kijken allebei op een nieuwe manier naar de wereld. Welke plaat vinden jullie het mooist? De onderwaterwereld, planken vol speelgoed of de boten met geruite zeilen? Een mooi uitgegeven boek dat een rijk gevoel geeft.

Filmpje op YouTube van ‘Mijn eerste boek vol patronen’.

Voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

  • Wie zegt wat?
    Elsa Mroziewicz

  • Ebbie in de wasbak
    Marjet Huiberts

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!