Nog even samen spelen

Het kartonboek ‘Nog even samen spelen’ van Jorg Mühle over Klein Konijn is BoekStarts Keuze van Juli-Augustus voor je dreumes.

Plezier

Ja! Fijn spelen met Klein Konijn! Een duwtje geven op de schommel, hem natspetteren in bad (pas op, hij spettert terug!) en zo zijn er nog wat spelletjes. Het allerleukste komt het laatst!

Plezier

Per dubbele pagina laat dit vierkante kartonboekje in rustig gehouden illustraties zien wat Klein Konijn allemaal onderneemt. Door de dunne zwarte krijtlijnen komt hij goed uit tegen de egale, geleurde achtergrond. Aan zijn snuit is goed te zien dat hij echt plezier heeft in het spelen. Dat heb jij vast ook samen met je dreumes vanaf 1,5 jaar met dit actieve boekje!

Druk met Klein Konijn

Over de aandoenlijke Klein Konijn zijn nog vier deeltjes. Bij alle boekjes wordt je kindje actief betrokken. In Nog even achter mijn oortjes kriebelen helpt je dreumes bij het bedritueel: het kussen opschudden, nog even kriebelen en natuurlijk een nachtzoen geven. Nog even mijn haartjes wassen nodigt onder meer uit tot het zelf droog blazen omdat de föhn kapot is. En in Nog even een kusje erop moet Klein Konijn getroost worden.

Voor dreumesen vanaf ruim 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • nijntje en nina op het strand
    Dick Bruna

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!