Kerstfeest met Kikker

‘Kerstfeest met Kikker' van Max Velthuijs is onze boekentip voor je dreumes van december 2021.
‘Kerstfeest met Kikker’ van Max Velthuijs is onze boekentip voor je dreumes van december 2021.

Maak kennis met het kerstfeest op zijn mooist. Kikker gaat sleetje rijden met Eend, maakt een mooie sneeuwpop en vraagt Varkentje om een taart te bakken. Dan begint de heerlijke avond. ‘Vrolijk kerstfeest allemaal!’

Het sneeuwt!

Sneeuw dwarrelt in dikke vlokken uit de lucht, morgen is het Kerstmis. Kikker maakt een grote sneeuwpop, trots gaat hij op zoek naar Eend. Samen met Eend zoekt hij de allermooiste kerstboom uit in het bos en vraagt Varkentje een lekkere taart te bakken voor het kerstdiner morgen. Hij kan niet wachten op de taart… En om al zijn vriendjes te zien natuurlijk: wat is er fijner dan samenzijn met iedereen van wie je het meest houdt?

Binnen is het warm

Een gezellige introductie op de kersttraditie in de kenmerkende, tijdloze stijl van Max Velthuijs: de warmte straalt van de bladzijden. Door het eenvoudige verhaal is het goed te begrijpen voor kleintjes.

Voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Een piepklein verhaaltje - Kerstmis
    Lisa Jones & Edward Underwood

  • Jingle Bells
    Nicola Slater

  • Het sneeuwvlokje
    Benji Davies

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!