Krak – krak, wie is daar?

Boekomslag van het kraakboekje 'Krak-krak wie is daar?' van Tristan Mory (Oogappel). Het is onze boekentip voor je dreumes van april 2021.
Boekomslag van het kraakboekje ‘Krak-krak wie is daar?’ van Tristan Mory (Oogappel). Het is onze boekentip voor je dreumes.

Krak, krak, wie is daar?! Help samen met je kleintje de eieren uit te laten komen. Een vrolijk en interactief lenteboek vol lieve dieren.

Wie verstopt zich in het ei?

Op elke pagina wordt een ander dier gezocht, helpen jullie met zoeken? Trek het schuifje omhoog er komt al krakend een diertje uit het ei tevoorschijn. Een kuikentje natuurlijk, maar ook een pinguïn en een krokodil. Allemaal in een omgeving die bij de dieren past, met mooie, felle kleuren.

Voor meerdere zintuigen

Jonge kinderen zijn vaak dol op interactieve boeken. Door de schuif- en kraakelementen blijft je kindje geboeid. Luisteren, kijken en aanraken dus. Het is een stevig kartonboek, dus jullie kunnen er lekker lang van genieten. Tristan Mory maakte meer interactieve boeken waarin veel dieren verstopt zitten, zoals Rara, wie ben ik? en Wie ben ik?

Voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

  • Kiekeboe in de boom
    Aurélie Guillerey

  • Mijn schuifboekje: Kleertjes
    Nathalie Choux

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!