Mooiste eerste woordjes

omslag-leporello-mooiste-eerste-woordjes-milja-praagman-gottmer
De kartonnen leporello ‘Mooiste eerste woordjes’ van Milja Praagman (Gottmer) is BoekStarts Keuze van juni voor je dreumes.

Twee keer twee meter met nieuwe woordjes! Van bed, beer, boek via vlinder, sok, muis naar slak, appel, poes tot schoen, wortel en peer. Deze leporello van glanzend karton laat een lange reeks kleurige afbeeldingen zien met het woord erbij.

Een leporello van ruim twee meter!

Zet het prentenboek uitgeklapt neer en ga samen alle plaatjes langs. Wijs aan en benoem of laat je kleintje dat doen, en geef zoekopdrachtjes. De achterkant biedt nog een keer (ruim) twee meter kijkplezier! Deze verzorgde, knalblauwe uitgave is ook als een ‘gewoon’ boekje te hanteren; een magneetsluiting houdt alles netjes bij elkaar. Volop kijk- en aanwijsplezier met je dreumes vanaf ruim 1 jaar.

Gezellig voorlezen tijdens het aankleden

Een leporello of zigzagboek heeft geen bladzijden. De afbeeldingen zitten als een reeks aan elkaar vast en staan op zowel de voor- als de achterkant van het boek. De kartonnen leporello Mooiste eerste woordjes is stevig genoeg om rechtop te zetten, bijvoorbeeld bij het aankleedkussen. Dan hebben jullie altijd gezellig iets te ‘bespreken’ bij het aankleden.

Voor dreumesen vanaf ruim 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Baby ziet vormen!
    Hervé Tullet

  • Wie zegt wat?
    Elsa Mroziewicz

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!