Mijn schuifboekje – Op pad in de regen

Boekomslag van 'Mijn schuifboekje - Op pad in de regen' van auteur Emiri Hayashi (Clavis). Het is onze boekentip voor je dreumes van juni 2021.
Boekomslag van ‘Mijn schuifboekje – Op pad in de regen’ van Emiri Hayashi (uitgevrij Clavis). Het is onze boekentip voor je dreumes van juni 2021.

Een fantasierijk kartonboek vol glimmende details over dieren die van de regen houden en dieren die wat minder van de regen houden. Regenlaarzen aan en gaan!

De pannetjes worden nat

Sommige dieren vinden zo’n plensbui maar niks en schuilen zo snel mogelijk diep in hun hol, maar andere dieren zijn gek op de regen. Misschien ben jij wel net zo gek op de regen als de slak. Welke dieren zien jullie nog meer?

Een kartonboek vol verrassingen

Het kartonboek is met aandacht gemaakt: er valt een hoop te ontdekken en op elke spread wacht achter een schuifvak een verrassing. Het nodigt je kindje uit om zelf het plaatje te veranderen. Elke pagina schittert door de zilveren details. Jonge kinderen zijn meestal gek op alles wat glimt (en de voorlezers soms net zo goed. Kennen jullie De mooiste vis van de zee nog?). Door de contrasten zijn de details makkelijk te begrijpen voor jonge kinderen. Bekijk ook de andere boeken van Emiri Hayashi.

Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn eerste gereedschapskistje
    Pieter Gaudesaboos

  • Flapjesboek 'De wolf heeft honger'
    Agnese Baruzzi

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!