nijntje en nina op het strand

Boekomslag van 'nijntje en nina op het strand' van auteur Dick Bruna. Het is onze boekentip voor je dreumes van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘nijntje en nina op het strand’ van auteur Dick Bruna. Het is onze boekentip voor je dreumes van juli/augustus 2021.

Op een prachtige zomerdag gaan nijntje en nina naar het strand. Wat is het daar fijn! Aan het eind van het boek wacht een vrolijke verrassing.

Tijd voor een duik!

Het is warm buiten, heel erg warm. De vriendinnen gaan naar het strand voor wat verkoeling. Snel trekken ze hun kleren uit en plonzen in het water. Nu is het tijd om een mooi zandkasteel te bouwen. Zoeken jullie er nog wat schelpen bij?

Met schelpenpuzzel

Het boek is van stevig karton en heeft veilige ronde hoeken. Als verrassing is er een puzzel op de laatste pagina. Die bestaat uit vier stukjes in opvallend geel, groen, oranje en blauw – lekker makkelijk terug te vinden in het zand. Bekijk hier van alles over nijntje.

Voor kleintjes vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn schuifboekje - Op pad in de regen
    Emiri Hayashi

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!