Uit een ei

Het recyclebare boekje 'Uit een ei' van de prijswinnende designer Pau Morgan is onze paastip voor je dreumes.
Omslag van het recyclebare boekje ‘Uit een ei’ van Pau Morgan. Het is onze paastip 2022 voor je dreumes.

Het is volop lente en alle eieren komen uit. De piepjonge kuikentjes lusten meteen een snack en uit de kikkerdril verschijnen al snel krioelende kikkervisjes. Sla de pagina’s vol kijkgaten van dit recyclebare boekje maar snel om!

Welke dieren verschijnen er uit het ei?

Uit een ei staat vol eerste weetjes over de wondere wereld van de natuur. Illustratrice Paulina Morgan legt op speelse (en schattige!) wijze uit hoe het er allemaal aan toegaat. Weet jij hoe babykikkers heten? En hoe verandert een vlindereitje in een prachtige vlinder?

Recyclebaar, milieuvriendelijk en stevig

Helemaal in stijl is dit boekje gemaakt van gerecycled karton. Door de afgeronde hoeken kan je kleintje het ook zelf hanteren. Bekijk ook onze andere tips waardoor jullie vast en zeker meteen zin krijgen om buiten te spelen en de natuur te ontdekken. Paulina Morgan is een illustrator en ontwerper uit Chili. Ze houdt van kinderboeken, breien, koken, fietsen en thee drinken. Nadat ze tien jaar als reclameontwerper werkte, won ze een illustratorwedstrijd en besloot fulltime als illustrator aan de slag te gaan.

Voor natuurliefhebbertjes vanaf ca. 1,5 jaar.


Bekijk ook deze boekentips:


  • Babyboekje Coco
    Loes Riphagen

  • Krak - krak, wie is daar?
    Tristan Mory

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!