Wat gaat het kindje doen?

Het flapjesboekje ‘Wat gaat het kindje doen?’ (uitgeverij Gottmer) is BoekStarts Keuze van april.

Lekker in de plassen stampen, spetteren in bad of roetsjen met de slee: wat gaat het kindje doen?! Kijk onder elke flap van dit kleurige flapjesboekje vol sprankelende avonturen.

Op naar het avontuur!

Sla de pagina’s van dit flapjesboekje om en jullie zien een nieuw kleurrijk avontuur met ouder en kind. De kindjes zien er allemaal anders uit, welke lijkt op jou? Niet alleen de soorten kindjes en ouderrollen zijn inclusief, het is ook een boek vol activiteiten voor het hele jaar door.

Gek op kleur

Op elke spread van dit flapjesboekje staat een raadspelletje. Achter het stevige, ronde flapje schuilt het antwoord. Zoals: ‘Het kindje heeft een badpak aan. Wat gaat het kindje doen? Spelen in het badje!’ Het flapjesboek is van een perfecte grootte voor kinderhandjes. De Colombiaanse Laura Knowles is gek op kleuren en de natuur en die liefde spat van de pagina’s af.

Vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Vos gaat een stukje rijden
    Susanne Strasser

  • Sammie gaat kamperen
    Anita Bijsterbosch

  • Misschien...
    Chris Haughton

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!