nijntje zingt voor sinterklaas

‘nijntje zingt voor sinterklaas’ van Dick Bruna is onze boekentip voor je dreumes van november 2021.
Boekomslag ‘nijntje zingt voor sinterklaas’ van Dick Bruna. Het is onze boekentip voor je dreumes van november 2021.

Als het pakjesavond is, zingen nijntje en haar vriendjes voor de Sint. Een heerlijk omdraaiboek met vijf bekende liedjes over de spannendste dag in december. Omdat het een schattig klein boekje is, is het heel geschikt als schoencadeautje!

Samen een liedje zingen

Liedjes die in dit boekje staan zijn o.a. Zie ginds komt de stoomboot en Sinterklaas kapoentje. Deze ouderwetse liedjes vind je ook terug in onze Top 10 Gezellige Sinterklaasliedjes op Spotify, als je ze even vergeten bent. Zingen jullie mee?

nijntje zet haar schoen

Als je dit boekje omdraait, vind je nog een verrassing: een ander lief verhaaltje over het bekende konijntje. Ze mag haar schoen zetten en hoopt op een mooie verrassing. Het kartonboekje heeft afgeronde hoeken waardoor je kleintje er gerust mee kan spelen. Ideaal om kennis te maken met Sinterklaas en met nijntje. Laat het heerlijk avondje nu maar komen.

Voor dreumesen vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Sinterklaasliedjes
    Mark Janssen

  • Boer Boris - Een paard voor Sinterklaas
    Ted van Lieshout

  • Sinterklaasje, kom maar binnen
    Paul Passchier & Thedo Keizer

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!