Waar is iedereen?

'Waar is iedereen?' van Tom Schamp
‘Waar is iedereen?’ van Tom Schamp

Het kleurrijke kartonboekje met flapjes Waar is iedereen? van Tom Schamp (uitgeverij Lannoo) is onze boekentip voor je baby (en je dreumes) van deze maand. Draai alle flapjes om en ontdek waar iedereen verstopt zit.

Voor een vrolijke lach

In deze treurige tijd, maakt dit boekje ouders en kinderen héél vrolijk met al z’n kleurenpracht en grillige vormen. Het boekje voelt robuust in de hand en is perfect om cadeau te doen of naar iemand op te sturen. De 16 pagina’s zitten vol met verrassingen die je keer op keer laten glimlachen.

Bijzondere tekenstijl

Een prachtige pauw zit in de stuiken. Een reuzenschildpad vind je in de auto. En de wasbeer natuurlijk in de wasmachine (ja, waar anders?). In het bijzonder zijn we te spreken over de heerlijke tekenstijl van Tom Schamp die prettig ‘niet glad’ is. Deze getalenteerde Belgische maker heeft overduidelijk veel lol gehad bij het tekenen van dit boekje, dat spat er namelijk vanaf.

Vanaf 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Goedemorgen slaap zacht
    Laura van Bouchout / ill. Eva Mouton

  • Kiekeboe kindje
    Camilla Reid / ill. Ingela P Arrhenius

  • Blokboekjes: Mijn eerste oceaandieren
    Margaux Carpentier

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!