Kiekeboe kindje

'Kiekeboe kindje' (uitgeverij Gottmer)
Het hardkartonnen schuifboekje ‘Kiekeboe kindje’ (uitgeverij Gottmer) is BoekStarts Keuze voor je Baby van 8 maanden van de maand mei.

De voorkant van dit stevige hardkartonnen babyboek is al leuk: met een schuifje kan je de oogjes van de baby laten bewegen: kiekeboe!

Verrassing!

Ook in het boekje valt veel plezier te beleven met op elke bladzijde een kiekeboespelletje. Een badeendje piept vanachter een fles tevoorschijn, een konijntje uit een mandje, en twee vogeltjes strijken op de waslijn neer. En wat gebeurt er op de laatste bladzijde? Dat is een verrassing, met misschien wel het allerleukste kiekeboespelletje!

Lekker vrolijk

Een stijlvol boekje om vrolijk van te worden, ook door de eenvoudige, strakke illustraties in heldere, frisse kleuren. In de Kiekeboereeks zijn meerdere baby- en dreumesboekjes verschenen van dit succesvolle duo, zoals Kiekeboe kuiken en Kiekeboe zon.

Voor baby’s 8 vanaf maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe!
    Deborah van de Leijgraaf

  • Kiekeboe kuiken
    Camilla Reid / ill. Ingela P. Arrhenius

  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!