Kleine nachtverhalen

Kleine nachtverhalen
Onze tip voor kleuters is ‘Kleine nachtverhalen’ van Kitty Crowther over slapen.

Drie betoverende verhalen over slapen. Of beter gezegd: het ontbreken daarvan. De mysterieuze wereld van Kitty Crowther opent de weg naar de verbeelding!

Asjeblieft, asjeblieft, asjeblieft?

Als Kleine Beer wordt ingestopt, vraagt hij zijn moeder om drie verhalen. ‘Asjeblieft, asjeblieft, asjeblieft?’, zegt hij, ‘Ik heb drie keer asjeblieft gezegd!’ Moeder Beer vertelt drie kleine verhalen over slapen. Of beter gezegd: het ontbreken daarvan. Ze spelen zich af in een neon roze bos vol eigenaardige wezens. Een beetje spookachtig, maar nooit angstaanjagend.

Kan je kleuter niet slapen? Lees dan ‘Kleine nachtverhalen’ van Kitty Crowther, drie betoverende verhalen over slaap!

Kitty Crowther

Kitty Crowther

In 2010 won Kitty Crowther met haar oeuvre van eigenzinnige potloodtekeningen en verhalen de Astrid Lindgren Memorial Award, een van de meest begeerde prijzen voor kinderboekenschrijvers en -illustratoren. De mysterieuze wereld van Kitty Crowther opent de weg naar de verbeelding. Kleine nachtverhalen is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder (ook als ze wel kunnen slapen 😏).

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • De Hugo's in het getal geen
    Oliver Jeffers

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!