Jij bent de liefste

Boekomslag van het prenten-poëzieboek  'Jij bent de liefste' van Hans en Monique Hagen. Met tekeningen van Marit Törnqvist.
Boekomslag van het prenten-poëzieboek ‘Jij bent de liefste’ van Hans en Monique Hagen. Met tekeningen van Marit Törnqvist.

Jij bent de liefste is een schitterend prentenboek vol kinderpoëzie voor peuters en kleuters. Meer dan twintig gedichten over de gevoelens van je kindje. De sprookjesachtige tekeningen van Marit Törnqvist zijn gedichten op zich. Een boek om te koesteren. Ruim 250.000 exemplaren verkocht en dat is niet voor niks.

‘Törnqvist heeft de teksten verbeeld in zorgvuldig uitgewerkte prenten die harmonie, veiligheid en warmte uitstralen. […] Het kind is er koning.’ –De Groene Amsterdammer

LIEFSTE,

een heel nieuw woord 
een woord dat niemand kent 
ik zoek een woord
dat zeggen wil
dat jij de liefste bent.

‘Een kleurrijk en poëtisch voorlees- en kijkboek kortom: wat een bof als je daar op je derde, vierde jaar mee in aanraking komt.’ –Trouw
Vanaf ca. 4 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Verliefd
    Hélene Delforge

  • Ik hou van jou
    Dawn Sirett

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!