Melody en het Eiland van Muziek

Boekomslag van 'Melody en het Eiland van Muziek' van Enzo Pérès-Labourdette (Oogappel). Het is onze boekentip voor je kleuter van september 2021.
Boekomslag van ‘Melody en het Eiland van Muziek’ door Enzo Pérès-Labourdette (Oogappel). Het is onze boekentip voor je kleuter van september 2021.

Als Melody met haar zwevende boot aanmeert bij een eiland, maakt alles en iedereen muziek. Een muzikale reis met kinderen en hun liedjes van over de hele wereld. Gaan jullie met haar mee?

Muziek brengt iedereen samen

Als Melody met haar zwevende boot aanmeert bij een eiland, maakt alles en iedereen muziek. De bomen trommelen een wijsje, de planten zingen en ook de dieren doen mee. Melody’s fluit vliegt er op eigen houtje vandoor. Alle kinderen helpen mee met zoeken en laten Melody hun favoriete liedje horen. Met de QR-code genieten jullie mee via je telefoon of laptop. Maak samen een bijzondere muzikale reis om de wereld!

Stichting de Vrolijkheid

Melody en het Eiland van Muziek kwam tot stand in een samenwerking tussen illustrator Enzo Pérès-Labourdette met Stichting de Vrolijkheid. Dit hechte netwerk van kunstenaars en vrijwilligers realiseren jaarlijks meer dan honderd kunstprojecten in en rond asielzoekerscentra in Nederland. De prachtige liedjes zijn ingezongen door kinderen en jongeren uit azc’s. Lees hier waarom samen zingen zo goed voor je kindjes ontwikkeling is.

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • De prins zonder billen
    Levina van Teunenbroek

  • Kom mee Kees
    Loes Riphagen

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!