Coco kan het!

De Nationale Voorleesdagen worden gehouden vanwoensdag 20 januari t/m zaterdag 30 januari 2021. Tijdens deze jaarlijkse landelijke voorleescampagne staat het prentenboekCoco kan het!vanLoes Riphagencentraal. Het boek verschijnt ook in een mini-editie (€ 5,25), de grote editie (€ 14,99) bevat eenschattig knuffeltjevan Coco.

Vandaag is een grote dag. Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als de kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Auteur en illustrator Loes Riphagen leest speciaal een stukje uit haar eigen prentenboek ‘Coco kan het!’ voor. Ter inspiratie voor alle docenten, (groot)ouders en kinderen die op dit moment thuis zitten door het coronavirus.

Vanaf ca. 4 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • De vuurvogel
    Bette Westera

  • Moppereend
    Joyce Dunbar

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!