Mijn schuifboekje: Kleertjes

Schuifboekje: Kleertjes
‘Mijn schuifboekje: Kleertjes’

Waarmee kan je buiten in de regen lopen? En wat beschermt je tegen de zon? Wat draagt een jongen en wat draagt een meisje? En wat trek je aan als je gaat slapen? Dat ontdekt je baby allemaal in dit nieuwe schuifboekje ‘Kleertjes’ van de franse Nathalie Choux.

Interactief, stevig boekje voor je baby

In dit vrolijk gekleurde boekje van dik, slijtvast karton kunnen kinderen alles over kleren ontdekken. Elke rechterpagina van het prentenboek bevat een eenvoudige illustratie met een beweegbaar onderdeel. Goed voor urenlang leesplezier!

De schuifjes maken het boekje verrassend en interactief, je kindje wordt zo uitgenodigd mee te doen en te leren. Zo verandert het patroon op de jurk van bloemetjes naar vlinders en kan je een pyama aan en uit doen, naar je voorkeur. Het boekje is een uitstekende toevoeging aan de al vrij uitgebreide, kwalitatieve serie schuifboekjes van deze Franse maakster. Vanaf ca. 1 jaar. ⭐⭐⭐⭐⭐

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!