Misschien…

Boekomslag van 'Misschien...' van auteur Chris Haughton (Gottmer). Het is onze boekentip voor je peuter van juni 2021.
Boekomslag van ‘Misschien…’ van auteur Chris Haughton (uitgeverij Gottmer). Het is onze boekentip voor je peuter van juni 2021.

Weer een nieuw boek (als traktatie) door de maker van het bekende Mama kwijt. Wat zien de mango’s in de boom er lekker uit! Maar ja, er lopen overal tijgers rond…. Een heerlijk spannend verhaal over lekker doen wat niet mag.

Mmm… mango’s!

De boom hangt vol met grote, sappige mango’s. Dat lusten de drie aapjes wel. Maar rond de boom lopen ook tijgers, en die lusten heel graag die drie ondeugende aapjes. Mama verbiedt de ondeugende drieling dan ook alleen al in de buurt te komen van het gevaar. Misschien… alleen even een kijkje nemen. Geen tijger te zien. Dat kan toch best?

Maker van Prentenboek van het Jaar

Eindelijk weer een nieuw prentenboek van Chris Haughton! De jonge vormgever uit Ierland die de hele wereld rondreist schreef de grote hit Mama kwijt, dat Prentenboek van het Jaar werd. Maar misschien kennen jullie hem ook wel van Stoute hond, Welterusten allemaal, Ssst! We hebben een plan en Komt goed, kleine krab. Ook dit nieuwe boek is een grafisch spektakel vol droge humor.

Vanaf 2 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Komt goed, Kleine Krab
    Chris Haughton

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!