Noortje zet haar schoentje

Noortje speelt Sinterklaasje: hond Boef heeft de staf in zijn bekje en Poes draagt een prachtige pietenmuts. Die avond maakt ze een verlanglijst en zet dan wat lekkers te knabbelen neer voor de trouwe schimmel. Noortje en haar vriendjes zingen nog een liedje bij de openhaard en nu maar hopen dat Sint en Piet vannacht op bezoek komen.

Noortje zet haar schoentje

Noortje speelt Sinterklaasje: hond Boef heeft de staf in zijn bekje en Poes draagt een prachtige pietenmuts. Die avond maakt ze een verlanglijst en zet dan wat lekkers te knabbelen neer voor de trouwe schimmel. Samen met haar vriendjes zingt ze nog een liedje bij de openhaard en nu maar hopen dat Sint en Piet vannacht op bezoek komen. Als je heel goed luistert, hoor je de hoefjes al trappelen…

Herkenbaar voor je peuter
De Noortje-boeken sluiten naadloos aan bij de belevingswereld van je peuter, dat maakt dit een uitstekend fijn boek voor een kennismaking met het Sint-festijn.

Meer boekentips over de heerlijke decembertijd
Zie ginds komt de stoomboot… Wij krijgen niet genoeg van leuke Sinterklaasboeken. ZoalsMet opa naar de Sint en hetHuis van Sinterklaas.


Bekijk ook deze boekentips:


  • Dit is mijn boom
    Olivier Tallec

  • Aan zee
    Noëlle Smit

  • Snoezie-Woezie Poeziehoorn
    Shannon Hale / ill. Leuyen Pham

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!