Een dagje naar het strand

Omslag prentenboek 'Een dagje naar het strand' van Barbara Nascimbeni (uitgeverij Boycott).
Het prachtige prentenboek ‘Een dagje naar het strand’ van Barbara Nascimbeni is BoekStarts Keuze voor je Peuter voor de Zomer 2023.

Natuurlijk blijft hondje Frido braaf op zijn handdoekje liggen zoals zijn baasje zegt als ze zelf een dutje doet op het warme strand…

Lekker bezig

Maar hij moet wel even bij de zee gaan kijken. En nieuwe vrienden maken. En even meeliften op een surfplank. Zwemmen met de vissen, vechten met zeemonsters, stranddansen, zandkastelen bouwen, op de foto, aan iemands ijsje likken… Vermoeiend hoor zo’n dagje strand, zijn baasje heeft werkelijk geen idee!

Zomers en zonnig

Op de platen in zomers blauw, rood, roze en geel is goed te volgen wat het ondeugende hondje onderneemt. Allemaal dingen die je peuter zelf ook wel zou willen doen! Frido maakt je kindje tot bondgenoot: samen weten zij iets wat het baasje niet weet! Ook blijft het spannend of hij haar wel terug kan vinden. Wat is er veel te bekijken en te benoemen in dit zonnige prentenboek!

Voor peuters vanaf 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Aan zee
    Noëlle Smit

  • Sammie gaat kamperen
    Anita Bijsterbosch

  • Even lekker niks
    Ageeth de Haan

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!