Nachtgeluiden

Boekomslag van 'Nachtgeluiden' van auteur Geraldine Cosneau (Oogappel). Het is onze boekentip voor je peuter van september 2021.
Boekomslag van ‘Nachtgeluiden’ van auteur Geraldine Cosneau (Oogappel). Het is onze boekentip voor je peuter van september 2021.

Als jij je ogen sluit, doen deze dieren ze pas open. Luister goed en maak kennis met de dieren van de nacht. Een geluidenboek voor liefhebbers van het donker.

Iedereen slaapt. Of toch niet?

Maak een wandeling in de tuin door het donker van de nacht. De uil doet net zijn ogen open als jij je ogen sluit. Als je heel goed luistert, hoor je de egel in het struikgewas snuffelen op zoek naar malse insecten, tjirpt de krekel naar zijn vriendje en zingt de nachtegaal zijn prachtige lied.

Een kort verhaaltje voor het slapengaan

Op elke spread vind je een knopje dat een nachtdier laat horen. Met mysterieuze, aantrekkelijke illustraties van Geraldine Cosneau vol dieren en sfeervolle kleuraccenten.Het verhaaltje heeft een perfecte lengte om te lezen voor het slapengaan.

Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Misschien...
    Chris Haughton

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!