In de maneschijn

Omslag verzamelbundel 'In de maneschijn van diverse auteurs.
De schitterende verzamelbundel met voorleesverhalen ‘In de maneschijn – Het grote voorleesboek voor kleine dromers’ van diverse auteurs en uitgegeven door uitgeverij Ploegsma is BoekStarts Keuze voor je Peuter.

Lekker dikke verzamelbundel met kijk- en zoekplaten, versjes en korte verhalen voor je peuter.

Over alles een verhaal

Veel bekende schrijvers en illustratoren werkten eraan mee. Een aantal verhalen is speciaal voor deze bundel gemaakt, andere zijn eerder verschenen. Je komt oude bekenden tegen zoals Kikker, Dikkie Dik of Dribbel. En kinderboekenhelden van nu als Boer Boris en de dieren uit de BORA-serie. Over alles wat je kleintje meemaakt is wel een verhaal of versje te vinden!

Meegroeibundel

Zo’n bundel groeit met je kindje mee. Kies wat op dit moment bij hem past en bewaar de wat moeilijkere verhaaltjes voor wat later. Bevalt iets goed? In de bronvermelding vind je uit welk boek het favoriete fragment komt. Leen het bij de Bibliotheek (of koop het). Zo speel je precies in op de belangstelling van je kindje.

Voor peuters vanaf 2 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Rijen, rijen, rijen in een wagentje
    Marijke ten Cate

  • Jij bent de liefste
    Hans & Monique Hagen

  • Daar ben je
    Hans & Monique Hagen, Charlotte Dematons

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!