Mijn eerste gereedschapskistje

Boekomslag van 'Mijn eerste gereedschapskistje' van auteur Pieter Gaudesaboos (Lannoo). Het is onze boekentip voor je peuter van mei 2021.
Boekomslag van ‘Mijn eerste gereedschapskistje’ van auteur Pieter Gaudesaboos (Lannoo). Het is onze boekentip voor je peuter van mei 2021.

Een moer, een bout, een zaag. Wat maken jullie vandaag? Hier staat alles in wat je nodig hebt. Mijn eerste gereedschapskistje is een onmisbaar boek voor kleine klussers.

Ik doe het zelf

Welk gereedschap gebruiken jullie tijdens het klussen? Dit kartonboek heeft de vorm van een echt gereedschapskistje. Trek je werkhandschoenen aan en ga aan de slag! Een plank ophangen of kast monteren? Hier staat alles in wat je nodig hebt. Van al dat klussen krijg je natuurlijk ook ontzettende dorst en trek. Gelukkig zit er ook een waterkan en lekkere wafel in.

Geen geplette duimen

Maak van je kleintje een handige Harry (of Harriëtte!), dat scheelt weer geplette duimen in de toekomst. Is je kindje meer een speurneus? Op elke pagina is bovendien een lieveheersbeestje verstopt. Met realistische tekeningen in sprankelende kleuren.

Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kleuren
    Roald Dahl

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!