Het Muizenhuis – Het museum

Afbeelding van 'Het Muizenhuis - Het museum' van Karina Schaapman. Het is onze nostalgische boekentip voor je peuter.
Afbeelding van ‘Het Muizenhuis – Het museum’ van Karina Schaapman. Het is onze nostalgische boekentip voor je peuter.

Deel 6 van de schitterende serie ‘Het Muizenhuis’ is een boek waar je zelf in zou willen wonen. Ervaar samen met Sam en Julia de magie van het gedetailleerde museum in Het Muizenhuis.

Op avontuur door het museum

Vandaag bekijkt het muizenduo Sam & Julia de schatten in het museum. Ze bewonderen de grootste parel van de wereld, miljoenen jaren oude dinobotten en brengen een (niet zo stil) bezoekje aan de bibliotheek.

Eindeloos kijkplezier

Hoewel er korte verhaaltjes in staan, is het boek ook fijn voor kinderen die geen voorlezer in de buurt hebben. Elke pagina is een feest voor het oog en bestaat uit een wereld op zichzelf. Het boek heeft luxe dikke pagina’s om eindeloos doorheen te bladeren. Ook dit zesde deel van Het Muizenhuis is een boek waar je in wil wonen. Bekijk ook onze andere tips vol kunst. Tip: Breng zelf ook eens een bezoekje aan de studio en het minimuseum van Het Muizenhuis: te vinden in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Voor kinderen van 2 tot 99 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Nachtgeluiden
    Geraldine Cosneau

  • Misschien...
    Chris Haughton

  • Kom mee Kees
    Loes Riphagen

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!