Nog even een kusje erop

Een interactief boekje over vallen en opstaan, ideaal om je peuter te stimuleren Klein Konijn te troosten!

Nog even een kusje erop

Au! Klein konijn is gevallen en heeft pijn aan zijn arm! Maar wedden dat je peuter hem kan troosten? Samen plak je een pleister op de wond van Klein Konijn, geef je hem een kusje, droog je zijn tranen en snuit je zijn neusje.

Een stevig en interactief boekje over vallen en weer opstaan. Boeiend en leerzaam voor kleintjes van 1,5 tot 3 jaar.
Valt jouw kleine Onhandige Harry regelmatig en is hij of zij daardoor ontroostbaar? Misschien dat dit zoete boekje Nog even een kusje erop  van Jörg Mühle jullie een handje kan helpen. Klein Konijn heeft een schaafwond op zijn arm en kan maar niet stoppen met huilen. Door dit boekje word je peuter door opdrachten en mooie tekeningen gestimuleerd Klein Konijn weer op de been te krijgen.

Perfect voor de iPad-generatie!

De schattige, kleine boekjes van de Duitse schrijver Jörg Mühle zijn erg populair, en dat is niet voor niks. De dagelijkse, relevante peuterthema’s zoals slapengaan (Nog even  achter mijn oortjes kriebelen), in bad gaan (Nog even mijn haartjes wassen) en vallen en opstaan in Nog even een kusje erop worden met de schattige, simpele tekeningen en interactieve teksten van de Duitse schrijver een klein feestje. En zo blijft er natuurlijk meer tijd over om gezellig samen te lezen 🙂

Bovendien is dit boekje zeer geschikt voor kinderen die gek zijn op de iPad: je kunt in dit boekje ‘swipen’ en ‘tappen’, maar dan met écht papier! Een ideaal boekje om de piepjonge peuters uit de iPad-generatie te boeien en te blijven boeien.


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn eerste gereedschapskistje
    Pieter Gaudesaboos

  • Stapje voor stapje
    Hans & Monique Hagen, Charlotte Dematons

  • Kom mee Kees
    Loes Riphagen

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!