Sammie gaat kamperen

Boekomslag van 'Sammie gaat kamperen' van auteur Anita Bijsterbosch (Clavis Peuter). Het is onze boekentip voor je peuter van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘Sammie gaat kamperen’ van auteur Anita Bijsterbosch (Clavis Peuter). Het is onze boekentip voor je peuter van juli/augustus 2021.

Sammie gaat voor de allereerste keer kamperen en wat moeten er veel spullen mee! Zijn beste vriendje Job het stokpaard komt natuurlijk ook mee op reis. Op naar het grote avontuur in de buitenlucht. Een prentenboek vol vrolijke illustraties, met achter elke pagina een verrassing.

Alleen maar leuke dingen doen

Bepakt en bezakt stappen Sammie en Job de trein in. Als ze aankomen begint Sammie meteen de tent op te zetten, maar dat is zo makkelijk nog niet. Gelukkig helpt de vriendelijke voorbijganger Molly een handje. Het begin van een vriendschap en een groot avontuur. Zwemmen, een kampvuur en ijsjes eten. Wat is kamperen fijn!

Een kartonboek vol verrassingen

Het boek is knap vormgegeven: de halve pagina’s verklappen deels wat er op de volgende pagina staat en nodigen je kleintje uit om de bladzijde om te slaan. Door de stevige pagina’s kunnen jullie keer op keer van het kampeeravontuur genieten. Bekijk ook onze andere tip over Sammie en zijn vriendje of andere boeken van Anita Bijsterbosch.

Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn eerste gereedschapskistje
    Pieter Gaudesaboos

  • Flapjesboek 'De wolf heeft honger'
    Agnese Baruzzi

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!