Meneertje Snor verkleedt zich

Het prentenboek ‘Meneertje Snor verkleedt zich’ van Georgette (uitgeverij Oogappel) is BoekStarts Keuze voor je peuter van de maand april.

Meneertje Snor haalt de een na de andere outfit uit zijn kist om zich te verkleden. Zo wordt hij een piraat, een ijskoningin, een beer…

Keuzestress bij het verkleden

Maar steeds is Hond het er niet mee eens. Hij houdt niet van vechten, wil geen sneeuwman zijn en moet als bij niezen van bloemen. Zo proberen ze nog het een en ander uit. Uiteindelijk vinden ze een uitdossing waar ze allebei tevreden mee zijn. Helemaal als blijkt dat de lieve nieuwe buurvrouw Nina en Kat eenzelfde idee hadden. Dat wordt een leuk feestje samen!

Peuterhumor

De duidelijke illustraties hebben mooie, heldere kleuren. Ook zijn er voelelementjes met glitter, zoals het gouden ooglapje van meneertje Snor op de voorkant of de stippen van zijn dinopak. Grappig peuterboek om samen plezier aan te beleven met je kindje, uitgevoerd in stevig karton met twee veilige afgeronde hoekjes. Er verschenen al eerder hilarische boekjes over Meneertje Snor: Meneertje Snor, waarin zijn snor telkens op een ander hoofd neerstrijkt, en De hond van Meneertje Snor, die nergens te vinden is.

Voor peuters vanaf ruim 2 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kom, we gaan een boek lezen!
    Susanne Strasser

  • Een kommetje vol fruit
    Xavier Deneux

  • Meneertje Snor
    Georgette

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!