Snoezie-Woezie Poeziehoorn

omslag-prentenboek-roze-eenhoorn-snoezie-woezie-poeziehoorn-shannon-hale-van-holkema-warendorf
Het prentenboek ‘Snoezie-Woezie Poeziehoorn’ van Shannon Hale / ill. Leuyen Pham (Van Holkema & Warendorf) over een roze eenhoorn is BoekStarts Keuze van juni voor je peuter.

Knalroze katje Poezie dénkt niet alleen dat ze een eenhoorn is, ze weet het zeker! Alleen heel jammer dat vrienden Parkiet en Gekko dat maar niet willen zien. Als er een levensgrote eenhoorn komt aanlopen, wordt het Poezie bijna teveel nog in zichzelf te geloven. Maar laat het nou een Poeziehoorn zijn, die van dezelfde dingen houdt als zij!

Zijn wie je bent

Een aandoenlijk en grappig prentenboek met illustraties in sprekende kleuren over geloven in jezelf en mogen zijn wie je bent. Een serieus en zwaar onderwerp voor je kindje? Nee hoor, niet op de speelse manier waarop dit prentenboek het brengt! Voor je peuter vanaf 3 jaar.

Alles is mogelijk

Samen van een boek genieten is fijn. Praten over het verhaal en lachen om die gekke Poezie schept een band. En je komt erachter wat er in je kind omgaat. Hoe ziet je peuter zichzelf? Als een prinses, stoer als een held, of misschien als een konijn of een beer? Of wie of hoe zou hij graag willen zijn? Op die leeftijd is er nog geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Ik ben de koning
    Leo Timmers

  • Hier zijn draken
    Yvonne Lacet & Yorick Goldewijk

  • Coco kan het!
    Loes Riphagen

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!