Raketwetenschap voor baby’s

De nieuwe serie ‘Baby Universiteit’ kent verrassende titels, als ‘Quantum fysica voor baby’s’ en ‘Algemene relativiteitstheorie voor baby’s’. We tippen vandaag: ‘Raketwetenschap voor baby’s’ omdat het perfect past bij ons thema van de maand: ruimtevaart.

‘Raketwetenschap voor baby’s’ van Chris Ferrie is onze boekentip voor je baby.

Grote vraagstukken

De schrijver van deze boekjes is Chris Ferrie. Hij is fysicus/wiskundige en vader van vier jonge kinderen. Hij is ervan overtuigd dat het nooit te vroeg is om kleine kinderen te laten kennismaken met grote vraagstukken en ideeën! Volgens hem is de succesvolle reeks Baby University de ideale manier om jonge kinderen (en ook hun ouders) kennis te laten maken met allerlei interessante zaken.

Humor waar je wat van opsteekt

Het boekje telt 26 ongenummerde pagina’s en heeft gekleurde illustraties. Zelfs al zijn er honderden leuke babyboekjes op de markt, iedereen heeft soms een gevoel van déja vu. Een baby heeft dat natuurlijk nooit, want die hoort alles voor het eerst, maar voor papa’s en mama’s ligt dat toch een beetje anders. Het knappe aan de reeks Baby University: het is niet alleen voor je kleintje leuk, maar ook de ouders steken er echt wat van op.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kerstfeest met Kikker
    Max Velthuijs

  • Grappige oortjes op de boerderij
    ImageBooks

  • Nog even samen spelen
    Jörg Mühle

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!