Mijn schuifboekje: De tuin

Ook heel dichtbij huis is allerlei moois te ontdekken… In dit stevige schuifboek neemt de mol een kijkje boven de grond, geven jullie samen de plantjes water en, kijk!

De tuin – Nathalie Choux

Ook heel dichtbij huis is veel moois te ontdekken! In dit stevige schuifboek neemt de mol een kijkje boven de grond, kunnen jullie samen de plantjes watergeven en – kijk! – de blaadjes van de bloem veranderen van kleur. En nou, hop, snel naar de tuin of het park en speur naar wat jullie allemaal kunnen herkennen.

Bestand tegen sloopgrage handjes

Door de egale achtergrond en eenvoudige, fraaie plaatjes zijn de veelvoorkomende tuinvoorwerpen en -dieren makkelijk te herkennen. Bovendien is het boek bestand tegen sloopgrage handjes. Na een paar keer samen oefenen kan je kleintje al snel zelf de schuifplaten bewegen, dat maakt het boekje-kijken extra interactief en vermakelijk.Er verschenen diverse andere schuifboekjes van Nathalie Choux.Geschikt voor jonkies vanaf 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn schuifboekje: Kleertjes
    Nathalie Choux

  • In de tuin
    Noëlle Smit

  • Boerderij
    Lisa Jones, Nosy Crow, Edward Underwood

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!