Kiekeboe zon

Boekomslag 'Kiekeboe Zon' van Ingela P. Arrhenius
Boekomslag ‘Kiekeboe Zon’ van Ingela P. Arrhenius

Met het schuifboekje Kiekeboe zon kunnen baby’s op een verrassende manier op onderzoek uit. Draai, schuif en trek om alles te ontdekken!

Sublieme vormgeving

Schuifboekje Kiekeboe zon is een prachtig babyboekje met een sublieme vormgeving, subtiele kleuren en het is volgestopt met hele leuke dingen om te doen. Je kunt bewegen, schuiven en draaien. Leuk voor de kleintjes als jij het voor ze doet, maar als ze net wat groter zijn kunnen ze het ook zelf met hun zoekende vingertjes. Het boekje is ook leuk voor interactie met broertjes, zusjes en opa’s en oma’s, want het nodigt echt uit om er mee te spelen!

Kiekeboe, een spiegeltje!

Kiekeboe zon heeft een prachtig einde, met een spiegeltje waarin je kindje zichzelf herkent. Elk kindje vindt dat leuk. Ook is het thema kiekeboe iets dat we heel belangrijk en leerzaam vinden bij BoekStart. Kijk de video hieronder en hoor van jurylid en kinderpsychologe Tischa Neve waarom dat zo is.

“Zon, zon, lieve zon
Ik wou dat ik je pakken kon
Ik zou je dan heel vriendelijk vragen
Blijf toch schijnen alle dagen
Lieve zon, ga nooit meer weg
Wil je dat beloven?

Tischa Neve introduceert Kiekeboe zon.

Vanaf ca. 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Oogjes dicht! Welterusten
    Juliana Motzko

  • Zomer
    Sophie Pluim

  • Goedemorgen slaap zacht
    Laura van Bouchout / ill. Eva Mouton

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!