Bora Kiekeboe!

Het schuifjesboek ‘Kiekeboe!’ van BORA (uitgeverij Ploegsma) is BoekStarts Keuze voor je Dreumes van de maand Februari.
Het schuifjesboek ‘Kiekeboe!’ van BORA (uitgeverij Ploegsma) is BoekStarts Keuze voor je Dreumes van de maand Februari. Dit boekje vind je ook in de Prentenboeken Top-10 van De Nationale Voorleesdagen.

Een boekje vol verrassingen! Beweeg de schuifjes en er komen niet één maar twee dierenvriendjes tevoorschijn!

Goed zoeken

Hondje heeft zich goed verstopt en het is zoeken door het hele huis. In de kast, achter het gordijn, nergens te vinden… Buiten kijken dan maar. Er piepen door het bewegen van een stevige schuif steeds andere dierenvriendjes tevoorschijn, voordat Hondje gevonden wordt. Dat geeft een grappig stapeleffect! Op de fris ogende illustraties in verschillende tinten geel, bruin en groen valt van alles te zien en te benoemen.

Bora boekjes

Het stevig uitgevoerde kartonboekje, goed berekend op kleine handjes, verscheen in de Bora-lijn: een frisse en speelse boekenserie van Deborah van de Leijgraaf. Muis, Bij, Beer, Luiaard en andere dierenvriendjes staan centraal in deze mooi gemaakte baby- en dreumesboeken. Van een eerste knuffelboekje in zwart-wit (goed afgestemd op baby’s vanaf zes maanden) en een knisperboekje dat de zintuigen prikkelt tot een stevig uitvouwbaar kartonboek met groeimeter.

Boekje uit de Prentenboeken Top-10 van De Nationale Voorleesdagen.

Voor dreumesen vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Grappige oortjes op de boerderij
    ImageBooks

  • Kiekeboe in de boom
    Aurélie Guillerey

  • Wie zegt wat?
    Elsa Mroziewicz

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!