Verliefd

Boekomslag van het romantische prentenboek 'Verliefd' van Hélène Delforge en Quentin Gréban. Het is onze Valentijnstip voor je peuter.
Boekomslag van het romantische prentenboek ‘Verliefd’ van Hélène Delforge en Quentin Gréban. Het is onze Valentijnstip voor je peuter.

Net als bij zijn vorige prachtboek Mama maakt Quentin Gréban ook in Verliefd oogverblindend mooie illustraties bij de poëtische teksten van Hélene Delforge. Het resultaat is onweerstaanbaar sfeervol.

Verliefd zijn is het enige dat telt

Deze grote uitgave is prachtig verzorgd en lekker dik, dat komt goed uit want van dit soort illustraties kunnen we geen genoeg krijgen. Mensen van alle tijden, culturen en leeftijden weten: liefde zijn is het enige dat telt. Zelfs als het pijn doet. Hoe romantisch wil je het hebben?

Strakke compositie

De rechterpagina wordt steeds gebruikt voor een grote kleurenillustratie, waar de linkerkant de de tekst én een eenvoudige potloodtekening bevat van één of meerdere personages die je in de grote illustratie ziet. Dit zorgt voor een boeiend samenspel en een strakke compositie.

Om voor te lezen aan peuters vanaf 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Het boek is verliefd
    Cédric Ramadier

  • Ik hou van jou
    Dawn Sirett

  • Mama
    Hélène Delforge

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!