Mijn tuin

Boekomslag van het geluidenboekje 'Mijn tuin' van auteur Marion Billet. 'Mijn tuin' is BoekStart Babyboekje van het Jaar 2021.
Boekomslag van het geluidenboekje ‘Mijn tuin’ van auteur Marion Billet. ‘Mijn tuin’ is BoekStart Babyboekje van het Jaar 2021.

Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In het bijzondere geluidenboekje Mijn tuin kunnen ze de dieren en objecten niet alleen zien én voelen, maar ook horen!

Geluidenboekje

Aai het pelsje van de dieren, druk op de knopjes en luister naar de geluidjes van de diertjes in de tuin. Kinderen gaan compleet uit hun dak als ze de geluidjes horen in dit razendslim gemaakte boekje, maar ze schrikken niet want ze zijn best zacht en je kunt ze ook uit zetten.

Zien, voelen, horen

Dit boekje van hardkarton met afgeronde hoekjes heeft vijf hele mooie plaatjes. Het roodborstje, de bosmuis, de egels, de bij en de krekel kom je tegen. Het is heel educatief, want je kunt ze horen, zien en voelen. Aan het eind mag je vertellen wie jouw favoriete dier is. Bekijk de video hieronder om te weten wat jurylid en cabaretière Karin Bloemen van dit boekje vond.

Karin Bloemen introduceert het geluidenboekje ‘Mijn tuin’ bepaald niet stilletjes.

Vanaf ca. 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Beestje, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!