Even lekker niks

Even lekker niks van Ageeth de Haan, Ruth Hengeveld en Bette Westera

Voor je kleuter tippen we hetprentenboek Even lekker niks van Ageeth de Haan, Ruth Hengeveld en Bette Westera. Raast het in het hoofd van je peuter en moet hij of zij even uitrusten van alles dat er gebeurt? Dan is deze boekentip perfect!

Voorleesversjes om bij weg te dromen

Even lekker niks staat vol heerlijke voorleesversjes om bij weg te dromen op de bank. Je kunt ze meelezen terwijl je luistert naar het bijgeleverde cd’tje of de speciale Spotify-afspeellijst (ook onder dit artikel). De beroemde sopraan Ageeth de Haan zingt ze met haar warme, rustige stem de versjes van Bette Westera die over de kleine dingen in het leven gaan.

Prachtige illustraties van Ruth Hengeveld

Dit prentenboek heeft een groot formaat, dat goed recht doet aan de levendige, moderne prenten van illustratrice Ruth Hengeveld, die een tikkeltje schetsmatig zijn, zonder dat het ergens gemakkelijk voelt. Onze favoriete dieren zijn de neushoorns die vederlicht aanvoelen (zelfs als ze met de hele familie op de bank zitten). Ook de andere dieren dagdromen er op los, tonen hun reislust of staren gelukzalig naar de krekels in het gras.

Vanaf ca. 3 jaar.

Er is ook een Spotify-lijst bij dit boekje gemaakt. Je vindt hem hieronder of op het BoekStart Spotify-kanaal.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • In de maneschijn
    Diverse auteurs en illustratoren

  • En nu mijn bad uit!
    Brigitte Teckentrup

  • Meneertje Snor verkleedt zich
    Georgette

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!