Ik voel me…

'Ik voel me...' van Xavier Deneux.
‘Ik voel me…’ van Xavier Deneux.

Het poëtische voelboekje ‘Ik voel me…’ van Xavier Deneux (uitgeverij Oogappel) is onze boekentip voor je dreumes (en je baby) van de maand april. Lees dit boekje voor aan je kleintje en leer alle universele emoties kennen.

Voel je… dapper, droevig en blij

Alle gevoelens komen voorbij in dit boekje, zoals dapper, droevig en blij. Ga met je vingers over de pagina en voel de fraai vormgegeven figuren in hardkarton reliëf. Enige angsten zul je hierbij ook zelf wel voelen, want dit vierkanten, witte boekje is zo fraai vormgegeven en zo smetteloos wit dat je het bijna niet aan je kleine schatje zult durven te geven.

Lange reeks

De kaft is smetteloos wit en stijlvol, iets dat we niet zo vaak zien bij BoekStart (ja waarom eigenlijk?). Ook het binnenwerk is buitengewoon fraai opgemaakt. Maar dit is zeker geen kritiek! ‘Ik voel me…’ wil je namelijk gewoon voor jezelf houden, zo mooi is het gemaakt. Dit is dan ook echt het handelsmerk van Xavier Deneux, een topillustrator voor de allerkleinsten, die ons al heeft getrakteerd op een fantastische reeks oogstrelende babyboekjes.

Vanaf 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Ga je me kietelen?
    Mies van Hout

  • De vuilniswagen van Muis
    Lucy Cousins

  • Bedtijd
    Lawrence Schimmel & Elina Braslina

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!