De BoekStartapp: download hem nu!

Heb jij onze nieuwe BoekStartapp al op je Android-telefoon of Iphone? Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

Ook kan je jouw voorleesmoment vastleggen en heuse een voorleeswekker instellen die je er aan herinnert om op tijd voor te lezen en nieuwe boekjes te halen bij de bibliotheek!

BoekStartapp from BoekStart on Vimeo.

BoekStart is het leesbevorderingsprogramma van Stichting Lezen voor baby’s en peuters. Met deze app willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over voorlezen en het gratis BoekStartkoffertje onder de aandacht brengen bij jonge ouders!

Win een prentenboek

Het hele jaar verloten we de beste babyboekjes aan de inzenders van de leukste voorleesfoto’s. Maak ze (bijvoorbeeld met de app) en deel ze op Instagram met de speciale tag #MijnVoorleesmoment. Zo doe je automatisch mee!lees meer

Over de makers

Hiro is een klein maar toegewijd team van designers en developers uit Utrecht, die veel ervaring hebben met het ontwerpen en bouwen apps met grote uitstraling en impact in het educatieveld.
lees meer

Download hier de BoekStartapp

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief