Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 281 - 300 (van 375)

Filteren

  • Maarten van den Dries Wijnfestijn

    zo combineer je wijn & eten

    Welke wijn drinken we erbij? Met de goede tips & tricks in 'Wijnfestijn' van wijnvriend Maarten van den Dries kan iedereen bij elk gerecht de lekkerste wijn vinden voor dat moment. Want je hoeft geen wijnkenner te zijn om deze vraag te kunnen beantwoorden. Echte hits vinden is namelijk veel eenvoudiger dan gedacht. Of andersom: het mooiste gerecht bij die ene wijn. Met als extra inspiratie de favoriete recepten-met-wijn voor thuis van Nederlandse topkoks. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Servaas Bingé Immuniteit

    versterk je weerstand

    Een gezonder lichaam en een betere weerstand, dat wil jij toch ook? Een sterk immuunsysteem beschermt je lichaam tegen allerlei ziektes. Tips om het immuunsysteem te versterken zijn wijdverspreid, maar wie kan de fabels nog van de feiten onderscheiden? In zijn vierde boek gidst huisarts en sportarts Servaas Bingé je door de zin en onzin heen en legt hij je alles uit wat je moet weten over je immuunsysteem. Hij vertaalt de laatste wetenschappelijke inzichten naar praktische tips en adviezen over...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Lisette Kreischer | Marcel Schuttelaar Groente uit zee

    recepten en informatie over zeewier en algen

    Groente uit zee is het nieuwe kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar. Het is het eerste boek over zeewier en de dagelijkse keuken, met 50 heerlijke en verrassende recepten. Van de maker van de Dutch Weed Burger. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Mari Maris A la minute

    simpele groentegerechten, ook voor als je weinig tijd hebt

    In Mari's A la minute vind je makkelijke en gezonde gerechten voor iedere dag van het jaar. Van asperge-rabarbercrêpes tot paddenstoelensalade en van pastinaakkoek tot kruidige rodekooltaart. Bij ieder recept vind je variatietips, voor wanneer je bijvoorbeeld veganistisch eet. Of simpelweg gewoon zin hebt het precies even anders te doen of het jezelf nóg gemakkelijker wilt maken. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 303 pagina's (ePub3, 45 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Nigella Lawson Koken, eten, leven

    ingrediënten, recepten en verhalen

    ‘Koken, eten, leven’ is het nieuwste boek van Nigella Lawson. Lawson geniet een sterrenstatus als schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen onder meer de bakbijbel ‘Nigella bakt’, bestsellers als ‘Nigellisima’, ‘Voor altijd zomer’, ‘Simply Nigella’ en ‘Bij mij aan tafel’. ‘Eten is voor mij een constant genoegen: ik vind het heerlijk er gretig en diep over na te denken, ervan te leren; het biedt troost, inspiratie, betekenis en schoonheid, het voedt me en geeft mijn leven structuur....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Atlas Contact, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Meike Schaling Kleine taartjes

    Kleine taartjes van Petit Gâteau: voor alle bakkers

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Meike Schaling Nog meer kleine taartjes

    Ook zo’n fan van kleine taartjes oftewel tartelettes? Met Nog meer kleine taartjes leer je de enige, echte taartjes van Petit gâteau bakken. In dit vervolg op Kleine taartjes en Kleine hartige taartjes ontdek je nieuwe bodems met citroen, amandel of pistache en proef je originele toppings als chocomousse en een fruitige gelei. Met als extra een kleine Tour du Monde en een kersthoofdstuk. Voor bakkers van elk niveau die graag tartelettes maken, en alle bakkers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 29 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • London Loy Mijn recepten

    van appeltaart tot saotosoep

    Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo...

    Non-fictie

    Nederlands | 244 pagina's (ePub3, 18 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Marcel Voskens Koken voor mannen

    DEEL 1: Marcel Voskens verwonderde zich over de onduidelijkheden die er over koken bestaan, terwijl het voor hem simpel is. Het was het startschot om een kookboek te schrijven voor mannen zonder opsmuk en poespas, maar wel met lekkere gerechten. 'Terug naar de basis' is zijn motto. In dit basis kookboek zijn de gerechten met liefde samengesteld en een aantal ervan zijn restaurantwaardig. Geen ingrediëntenlijstjes, maar wel makkelijk beschreven gerechten met alledaagse producten. Speel met de hoeveelheden...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 16 MB | Davey Jones Publishing, Prinsenbeek | 2020

    E-book

  • Marcel Voskens Koken voor mannen

    KOKEN VOOR MANNEN, DEEL 2 Wat maakt 'Koken voor mannen' anders dan andere kookboeken? Op een duidelijke en eenvoudige wijze wordt beschreven hoe je de gerechten kunt bereiden. Geen ellenlange verhalen. Je kunt meteen aan de slag, want de meeste ingrediënten heb je al in huis. Alle mannen kunnen koken. Het is slechts een kwestie van proberen en het bij elkaar voegen van ingrediënten. Er plezier in hebben is belangrijk. Zie koken als een ontspannende bezigheid met als resultaat: een heerlijke maaltijd....

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | ClusterEffect, Prinsenbeek | 2020

    E-book

  • Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas

    van het land op het bord

    Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen. Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Louise De Brabandere Easy dinners

    snelle en smakelijke recepten voor gewone weekavonden

    Dit boek helpt met de dagelijkse 'wat gaan we eten-struggle'. Veel mensen ontzien het zich om vers te koken tijdens de week. Maar koken kan ook heel snel en efficiënt gaan, zonder aan smaak in te boeten. Met deze recepten wil Louise dan ook mensen inspireren met recepten en tips die goesting geven om toch de (kleine) moeite te doen om vers te koken in plaats van Deliveroo te bestellen of pizza uit de diepvries te toveren. Want koken tijdens de week hoeft helemaal niet gecompliceerd te zijn of lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 296 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Elise Gruppen | Nina de Bruijn Ovenbijbel

    makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol

    Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 592 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Servaas Bingé De lijst

    eet jezelf gezond(er)

    Handleiding waarin ongezonde voeding eerst uit het eetpatroon wordt geweerd, om daarna een gezond voedingspatroon op te bouwen. Doel: de ontstekingsgraad in het lichaam verminderen waardoor je je energieker voelt.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • BLOND Delicious Pink

    Begin de dag healthy met de Pink detox fruit bowl en vrolijke roze pancakes. Geniet van roze pokébowls en hummus-dips met klassieke Cosmo Cocktail of Ginger Berry Mocktail. En trakteer jezelf op een van de vele vrolijke sugar pink treats als de frisse aardbeientompouce of roze-chocoladefondue. Laat je inspireren door de prachtige foto’s en proef hoe veelzijdig en lekker roze kan zijn. Life is sweet when your food is pink! Blond Amsterdam bestaat al bijna 20 jaar. De eigenaressen van Blond Amsterdam,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Sebastiaan van de Water Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer

    over de toekomst van ons voedsel

    Introductie op voedselinnovaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 4,6 MB | New Scientist, Utrecht | 2020

    E-book

  • Hanneke van Veghel Dieet voor een betere planeet

    In Dieet voor een betere planeet leert activist, voedselblogger en landbouwdeskundige Hanneke van Veghel je aan de hand van praktische tips, slimme oplossingen en concrete do's en dont's je keuzes te maken die wel degelijk het verschil maken - of je nu in de Albert Heijn, de biologische supermarkt of op het erf bij een biodynamische boer staat. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Maartje Guikers Om op te eten!

    Kookboek met verse kindermaaltijden.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 24 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Carolina van Dorenmalen Het geluksdieet

    In navolging van het eerder verschenen Geluksfactor 10 komt Carolina van Dorenmalen van @foodie_ness nu met Het geluksdieet. Hierin neemt Carolina je mee in haar turbulente zoektocht naar fysieke en mentale gezondheid. Carolina: 'De vrouw die pleitte voor het eeuwige geluk is zelf rock bottom gegaan. En hoe. Maar ik ben ook weer sky-high gegaan. De clichés zijn dus waar: eerst bergafwaarts gaan om vervolgens te kunnen pieken. Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en een hoop veranderd. Dat alles...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14
  6. 15 (actief)
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2020
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek325
  2. E-book47
  3. Luisterboek (digitaal)3

Voor

  1. Volwassenen371
  2. Jeugd21

Inhoud

  1. Non-fictie362
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten375
    1. Dieet & Gezond104
    2. Basiskookboeken95
    3. Bekende Chefs52
    4. Vegetarisch47
    5. Keukens42
    6. Bakboeken27
    7. Drankboeken27
  2. Gezin & Gezondheid53
  3. Filosofie & Religie10
  4. Mens & Maatschappij9
  5. Biografie & Waargebeurd8
  6. Reizen & Vrije Tijd7
  7. Literatuur & Romans7
  8. Natuur & Dieren6
  9. Aarde & Klimaat6

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd8
  2. Lichaam & Gezondheid2
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Dagelijks leven2
  5. Familie & Gezin1
  6. Natuur & Dieren1
  7. Young Adult1

Auteur

  1. Drees Koren5
  2. Jonah Freud5
  3. Anna Lambert4
  4. Carla Bardi4
  5. Elise Gruppen4
  6. Jos Timmer4
  7. Lisette Kreischer4
  8. Meike Schaling4
  9. Nina de Bruijn4
  10. Pascale Naessens4
  11. Servaas Bingé4
  12. Vitataal4
  13. Wim de Beer4
  14. Ariyana Arsala3
  15. Ella Woodward3
  16. Floor van Dinteren3
  17. Maartje Borst3
  18. Sebastiaan van de Water3
  19. Tessel de Heij3
  20. Annelot Muijres-Geijtenbeek2
  21. Annemieke Jansen2
  22. BLOND2
  23. Carolina van Dorenmalen2
  24. Colette Dike2

Taal

  1. Nederlands365
  2. Engels10

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken